BTL EMSELLA™

Кажете НЕ на инконтиненцията

 

Какво е BTL EMSELLA™?

BTL EMSELLA™ e революционен пробив в лечението на инконтиненция.
Апаратът е базиран на технологията HIFEM® и използва високоинтензивно фокусирано електромагнитно поле, за да стимулира мускулите на малкия таз и да възвърне невромускулния контрол върху тях. Електромагнитната енергия прониква в дълбочина и стимулира цялата тазова област.

Само една терапия с BTL EMSELLA™ води до хиляди супрамаксимални контракции на мускулите на малкия таз, които са основна предпоставка за възвръщане на мускулни контрол при пациентите, страдащи от инконтиненция на урина.

 

Защо хората избират BTL EMSELLA™?

 

 

Цялостно обхващане на малкия таз

 

 

 


Изцяло неинвазивна процедура

 


 

 

 

Невероятни резултати

 

 

 

 

Пациентите остават със своите дрехи
 

 

 

Как работи?

Раждането, менопаузата и естествените процеси на стареене на тялото често са причина за появата на уринарна инконтиненция (или неволно изпускане на пикочния мехур). BTL EMSELLA™ използва ефектите на високоинтензивното фокусирано електромагнитно поле, за да възвърне цялостния контол върху мускулите на малкия таз. Проведените клинични проучвания свидетелстват високо удовлетворение и значително подобрение в състоянието на 95% от пациентите.

 

За кого е подходящ BTL EMSELLA™?

BTL EMSELLA™ е чудесна възможност за всички жени, които искат да подобрят своето качество на живот, казвайки сбогом на уринарната инконтиненция.

 

Колко дълго продължава терапията и от колко процедури ще се нуждая?

Вашият лекуващ специалист ще ви изготви индивидуален план за лечение.
Терапията обикновено трае близо 30 минути. За оптимални резултати може да се нужадете от общо 6 терапии, разпределени в 3 седмици.

 

Какво представлява терапията и болезнена ли е?

По време на терапията ще усетите гъделичкане и/или контракции на мускулите в тазовото дъно. Процедурата не боли и можете да възобновите своите
ежедневни активности веднага след приключването ѝ.

 

Какви резултати да очаквам?

Вероятно ще забележите подобрение още след първата сесия. Резултатите продължават да се подобряват в период от няколко седмици.

 

Клиники и естетични центрове

най-близката до теб дерматологична клиника или естетичен център, в който можеш да ни намериш

Научи повече

Контакти

можете да се свържете с нас и нашите търговски представители

Научи повече