BTL EXILIS™

Съвършенство от всеки ъгъл


Какво е BTL EXILIS™?

BTL EXILIS™ е първата и единствена по рода си серия от специализирани устройства, които използват комбинация от радиочестота и ултразвук, за да стегнат вашата кожа и да оформят тялото ви от глава до пети. BTL EXILIS предлага иновативно нехирургическо решение, което третира лицето, тялото и интимните части безопасно, ефикасно и безболезнено. 

 

Защо хората избират BTL EXILIS™?

 

Изключителна технология
Едновременното доставяне на радиочестота и ултразвук осигурява на пациентите високоефективна и достъпна терап

 

 

 

Изключителна безопасност
Технологията Energy Flow Control осигурява оптимално ниво на доставената енергия в третираните тъкани, което се следи и регулира в реално време.

 

 


Изключителен комфорт
Процедурите с BTL Exilis са напълно комфортни, изцяло безболезнени и няма да попречат на вашето нормално ежедневие.

 


 Изключителен резултат
Пациентите съобщават за изключително стягане, контуриране и оформяне на своето тяло от глава до пети.

 

 

 

Как работи?

Технологията използва комбинация от радиочестота и ултразвук, която доставя енергия до тъканите в различна дълбочина и води до тяхното селективно загряване. Това предизвиква реконструиране на колагена и засилване на метаболитните процеси. Резултатите се изразяват в трайно стягане, изглаждане, тонизиране и подмладяване на кожата. 
По време на терапията терапевтът има пълен контрол над мощността и охлаждането по време на процедурата, за да третира равномерно и дълбоките тъкани, и повърхностния слой на кожата. За оптимална безопасност температурата на кожата се контролира през цялата сесия.

 

За кого е подходящ BTL Exilis™?

Процедурите с BTL EXILIS са подходящи за всеки, който желае козметично подобрение на своето лице и тяло. Технологията е подходяща за премахване на бръчките, тонизиране на кожата и оформяне на цялото тяло. Зоните, които BTL Exilis третира са: лице, шия, деколте, ръце, крака, колена, глезени, седалище, корем, ханш и интимна област.
Тъй като процедурите с BTL Exilis са нехирургични и неинвазивни, вашият ежедневен ритъм няма да бъде нарушен. Не е необходимо да спазвате строга диета или системен тренировъчен режим. BTL Exilis ви дават летящ старт към това да изглеждате съвършено от всеки ъгъл. Много пациенти се чувстват мотивирани да водят по-здравословен начин на живот, след края на серията от процедури.

 

 

От колко процедури ще се нуждая?

Обикновено, пациентите преминават между 2 и 4 терапии, разпределени в интервал от 1 седмица. Продължителността на една терапевтична сесия отнема от 15 до 30 минути. Въпреки всичко е необходимо да се консултирате със своя дерматолог или лекуваш специалист, тъй като всеки пациент има нужда от индивидуален терапевтичен план съобразно неговите специфични нужди. 

 

Какво представлява терапията?

Много пациенти оприличават терапията с BTL EXILIS на масаж с горещи вулканични камъни.

 

Безболезнена ли е терапията?

Процедурата е релаксираща и не боли. Тъй като е неинвазивна, няма да се нуждаете от възстановителен период. Ето защо можете спокойно да направите своята терапия в обедната си почивка и да се върнете към ежедневието си веднага след процедурата.

 

Безопасна ли е терапията?

Безопасността и ефективността на BTL EXILIS са подробно изследвани и тествани в редица клинични проучвания. Те отговарят на всички регулации и стандарти за сигурност.

 

Какви резултати да очаквам?

Пациентите съобщават за видимо подобрение още след първата процедура. Резултатите продължават да се подобряват в период до три месеца. Индивидуалните резултати могат да варират, тъй като зависят от редица фактори като: вида и състоянието на третираната зона, начин на живот, физическа активност, хидратация, хранене и др.
 

Клиники и естетични центрове

най-близката до теб дерматологична клиника или естетичен център, в който можеш да ни намериш

Научи повече

Контакти

можете да се свържете с нас и нашите търговски представители

Научи повече