BTL VANQUISH ME™

Неинвазивно оформяне на корем и бедра

 

Какво е BTL VANQUISH ME™?

BTL VANQUISH ME™ е система за оформяне на тялото и намаляване на обиколката на корема и бедрата. Тя разрушава мастните клетки без контакт с кожата и притежава технология за селективна радиочестота (Selective RF), третираща голяма зона в рамките само на една сесия. Уредът е единственият в естетичната индустрия, който обхваща такава голяма площ за третиране, осигурявайки ненадминати нива на комфорт и безопасност. Той е приложим за всеки тип тяло, няма изисквания за индекса на телесната маса на пациента и не изисква мануално управление от специалист.

 

Защо хората избират BTL VANQUISH ME™?


 

Без ограничения в индекса на телесна маса
За разлика от други естетични терапии, процедурите с тази технология са подходящи за всеки тип тяло, без ограничения в индекса на телесната маса.
 

 

 

Равномерно от край до край
Апликаторът покрива третируемата площ от край до край, изглаждайки неравностите по кожата.
 

 

 


Без възстановяване
Неинвазивна процедура без период за възстановяване – за да може да се върнете към своето ежедневие бързо и лесно.
 

 

 Достъпност
Поради големия размер на апликатора, технологията премахва по-голямо количество мазнини наведнъж и при по-ниска цена на сесията.

 

 

Как работи?

BTL VANQUISH ME™ е единствената безконтактна технология на пазара за контуриране на тялото. Апаратът използва патентована технология за селективна радиочестота, която повишава температурата само в адипозната (мастната) тъкан. Това разрушава мастните клетки и намалява  на обиколката на най-проблемните зони – корема и бедрата.

BTL VANQUISH ME™ е и единственото решение, което успява да третира голяма площ ефективно и равномерно. Това прави процедурите с технологията по-достъпни и по-ефективни, тъй като елиминират повече мазнини наведнъж.

 

За кого е подходящ BTL VANQUISH ME™?

Терапиите с BTL VANQUISH ME™ са предназначени за всички, които искат да намалят обиколката на корема или бедрата си, без значение от своя индекс на телесна маса. BTL VANQUISH ME™ е правилен избор за всички, които търсят естетично подобрение, без да прибягват до скъпи операции с продължителен период за възстановяване.

 

От колко процедури ще се нуждаете?

При вашето първо посещение ще бъде изготвен индивидуален терапевтичен план. За оптимални резултати са необходими средно 4 процедури, разпределени през седмица, но вашите индивидуални нужди могат да варират.

 

Какво представлява терапията?

Процедурата с BTL VANQUISH ME™ е безконтактна, релаксираща и изключително комфортна. Пациентът усеща приятно затопляне в третираната област, което може да продължи до няколко часа след края на процедурата. Процедурата за оформяне на коремната област продължава около 45 минути, а тази на бедрата – 30 минути.

 

 

Болезнена ли е терапията?

Тъй като е неинвазивна, тя не поражда нуждата от възстановителен период. Спокойно можете да извършите своята терапия в обедната си почивка и да се върнете към своето ежедневие веднага след това.

 

Безопасна ли е терапията?

Поради използването на селективна радиочестота, технологията засяга само мастната тъкан и е напълно безопасна. Ето защо за разлика от устройствата, използващи замразяване на тъканите (fat freezing), BTL VANQUISH ME™ не носи риск от деформация на кожата и появата на т.нар. парадоксална мастна хиперплазия.

 

Какви резултати да очаквате?

До 2-3 седмици след първата терапия ще забележите намаляване на обиколката в третираната зона (корем или бедра). Разбира се,  степента  зависи от множество други фактори (начин на живот, начин на хранене). С течение на времето тялото започва самостоятелно да премахва разрушените мастни клетки, като първите постоянни и оптимални резултати се наблюдават до няколко месеца. Неутрализираните мастни клетки не могат да се възстановят от само себе си, но е важно да знаете, че  неправилният начин на живот може да доведе до появата на ново натрупване на мазнини в областта на корема и бедрата.
 

Клиники и естетични центрове

най-близката до теб дерматологична клиника или естетичен център, в който можеш да ни намериш

Научи повече

Контакти

можете да се свържете с нас и нашите търговски представители

Научи повече