BTL X-WAVE™

Подобрете вида на своята кожа

 

Какво е BTL X-WAVE™?

BTL X-WAVE™ е иновативна технология, която постига отлични резултати в неинвазивното премахване на целулита и подобряването на цялостното състояние на кожата.

 

Защо хората избират BTL X-WAVE™?

 Изключителен комфорт
Пациентите, изпробвали BTL X-WAVE™ не заявяват наличието на неприятни усещания по време на терапиите.
 

 

 Без възстановителен период
Процедурите с BTL X-WAVE™ не изискват упойка или период за възстановяване на пациента. Пациентите могат да се върнат към своята рутина веднага след терапията.

  

Моментални резултати
Повечето пациенти наблюдават видими резултати още след първата терапия.

 

 Високо удовлетворение
Пациентите са високо удовлетворени от постигнатите резултати без значение дали са използвали BTL X-WAVE™ като самостоятелна терапия или в комбинация с други процедури.
 

 

Как работи?

BTL X-Wave използва силата на насочените вибрации (познати и като акустични вълни, шокови вълни и механични вибрации), за да отстрани основните фактори, които нарушават добрия вид на кожата. Акустичните вълни засилват микроциркулацията в третираните тъкани и доставката на кислород до клетките, което води до повишено кръвоснабдяване и отстраняване на излишъка от интерстициална течност (течността между всяка клетка). С други думи, шоковите вълни помагат на мастните депа да се освободят от натрупаните в тях излишни мазнини, течности и токсини, като същевременно подобряват метаболизма на клетъчно ниво. Механичните вибрации водят до образуването на нови кръвоносни съдове и стимулират образуването на така важния колаген.

 

За кого е подходящ BTL X-WAVE™?

BTL X-WAVE намира ефективно приложение в третирането на целулит, белези и и стрии при пациенти от всякаква възраст и с всякакъв тип кожа. Той е подходящ за всички, които желаят трайно естетично подобрение, без да прибягват до скъпи операции с продължително възстановяване. По време на терапевтичния курс с BTL X-WAVE не е нужно да спазвате специална диета, да тренирате активно или да нанасяте други сериозни промени в своя начин на живот.

 

Какво представлява терапията и и безопасна ли е?

Терапията с BTL X-WAVE се базира на излъчването на насочени вибрации в избраната зона за третиране. Всяка сесия е изключително приятна и кратка, като може да се извърши дори в рамките на вашата обедна почивка.

 

Болезнена и безопасна ли е терапията?

Тъй като е безболезнено и неинвазивно, не е нужен период за възстановяване и можете да се върнете към своя нормален ежедневен ритъм веднага след края на терапията. Процедурите с BTL X-WAVE™ са напълно безопасни.

 

От колко процедури ще се нуждаете?

Точният брой процедури зависи от вашите конкретни нужди и индивидуалният план, който вашият специалист ще състави. Все пак, препоръчителният брой процедури с BTL X-Wave е между 4 и 6 в рамките на няколко седмици.

 

Какви резултати да очаквате?

Резултатите могат да варират при отделните пациенти поради множество фактори. Пациентите обаче съобщават за видимо подобрение на вида на своята кожа още след първата сесия и споделят, че кожата им става по-гладка, по-еластична и по-стегната.

Клиники и естетични центрове

най-близката до теб дерматологична клиника или естетичен център, в който можеш да ни намериш

Научи повече

Контакти

можете да се свържете с нас и нашите търговски представители

Научи повече